Disclaimer

JC-Superhosting heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie de hoogst mogelijke zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. JC-Superhosting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

JC-Superhosting garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door JC-Superhosting gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor JC-Superhosting op geen enkele wijze verantwoordelijk is. JC-Superhosting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat JC-Superhosting de op deze website te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Webhosting starterspakket

>> Lees meer Hosting starter

Aanbieding:
Actiecode starter

Buitenlandse extensies

>> Lees meer Hosting start

.COM voor € 7,50.
Actiecode: 750

Resellerhosting

>> Lees meer Reseller start

Pakketten voor resellerhosting zijn nu extra scherp geprijsd.

Domeinnaam controle

Bekijk hier of uw domeinnaam nog vrij is.

Aanbieding Reseller

Tijdelijke aanbieding, reseller starters pakket voor 7,50 per maand!

Dit reseller pakket biedt u een onbeperkt aantal domeinen! Meer informatie